Gastenboek

Harald en Chantal van den Hudding 02 Januari 2024
Eerst hebben we thuis een tekening gemaakt van een volière met nachthok, dit hebben we zelf meerdere malen zelf nog aangepast. Daarna hebben wij contact gezocht met volièrebouwgelderland en onze wensen besproken, na een paar praktische tips van Jos de tekening definitief gemaakt. Nu staat er bij ons in de tuin een superstrakke volière met nachthok geheel naar onze wens. Vakwerk!!
Maartje Broeren 27 Mei 2023
Wat een mooi paleisje voor onze grijze roodstaart is het geworden! Ik had met Jos telefonisch contact en samen bespraken we alle wensen en mogelijkheden. Door zijn ervaring weet Jos precies wat wel en niet handig is. Tijdens het ophalen van de kooi, kregen we goede uitleg en instructies. De kwaliteit is echt goed en ik ben zeer tevreden. Het in elkaar zetten was ook zo gebeurd en was goed via de tekening te volgen. Ik weet wel waar ik moet zijn als ik nog een volière nodig heb! Bedankt Jos!
Sander van Zon 17 Maart 2023
Jos heeft voor mij het perfecte buitenverblijf gemaakt t.b.v. de Fischeri's incl. Fischeri bestendig broedblok . Zeer tevreden v.w.b. de afwerking er van . Kom zeker bij hem terug mocht ik nog uit willen breiden .
Paul Hartman 21 Juli 2021
We hebben bij Jos een 2 delige voliere besteld. Toen we hem op kwamen halen nam hij uitgebreid de tijd om een en ander uit te leggen. We hebben de voliere zelf gebouwd. Het is ontzettend mooi geworden. Als we tijdens het opstellen ergens tegenaan liepen werden we meteen goed geholpen. Het resultaat is fantastisch geworden. Dank je wel Jos
Diana Westerhof Rulof 01 Mei 2021
Vandaag een kattenren laten plaatsen, super tof! Goede raad gekregen tijdens het plannen, dingen waar ik niet eens aan dacht, gewoon praktisch en zeker niet in eigen knip gedacht, dat vind ik prettig! Ben er erg blij mee! Monteur was op de afgesproken tijd er, zelfs iets vroeger, ontzettend aardige man, die alles vakkundig monteert. Heel goed gevoel bij! Kan niet anders dan ze adviseren! Compliment voor het vakwerk en dank! Diana
Frans 27 Februari 2021
Ik wilde graag zelf een kattenren bouwen op ons balkon op zolder. Na veel zoeken bij Jos uitgekomen die me met simpele en duidelijke aanwijzingen in een telefoongesprekje enorm geholpen heeft. Daarna de ren bedacht en de materialen besteld en opgehaald. Scherpe prijzen, plezierig contact en goede tips. Aanrader.
Dave Jansen 14 Februari 2021
Afgelopen woensdag 2 losse wandkooien opgehaald voor onze vogels. Geheel op maat besteld & in perfectie naar wens gemaakt. Jos en zijn zoon hebben onze verwachtingen overtroffen! Bij plaatsen van de bestelling alles duidelijk besproken, en alles is precies gegaan zoals we wilden. Jos zijn kooien staan voor kwaliteit en vakwerk. We komen zeker bij hem terug, tot snel!
Paul Zweers 02 Februari 2021
Ik heb al verschillende malen spullen besteld bij Jos en zijn zoon. Alles netjes klaar en gemaakt zoals afgesproken. Deze mannen zijn naast vakmannen ook nog eens echte liefhebbers. Zeker een aanrader om hier spullen te laten maken/kopen.
Henk van dort 24 Oktober 2020
goedemorgen ik heb nu het blok van 6 kooien ingebruik bevallen goed. ik had graag een blok van 6 ipv 6 x losse kooien. iom Jos tot een mooi geheel gekomen. nogmaals bedankt Jos. gr henk.
Mariëtte willemsen 08 December 2019
Superblij met de nieuwe kooien. Jos heeft precies gemaakt wat wij wilden. 2 losse kooien op maat. En zelfs thuis bezorgd nu wonen wij wel dichtbij. Fijne samenwerking een echte vakman. Dankjewel jos Gr marcel mariëtte
Andre de Vries 21 Oktober 2019
Naar eigen ontwerp Jos om advies, zagen en levering van materialen. Ik kom bij de werkplaats, meteen hartelijke ontvangst, to the point met juiste adviezen. Alles op maat, maar dan ook op millimeter af gezagen, in verstek en met onverwachtse dingen bij montage rekening gehouden. En inderdaad het paste allemaal perfect !! Nogmaals bedankt Jos
Jan 15 Juli 2019
Heb afgelopen winter 6 nieuwe volières laten maken door Jos, deze moesten gebouwd worden aan een bestaande volière. Ik wilde nieuwe volières met een binnenkooi. Door er samen over te praten en ervaringen uit te wisselen zijn we tot een erg mooi resultaat gekomen met extra drink draaiplateau en mooie bad schaal aan de voorkant op heuphoogte, lekker makkelijk. Dit alles precies op maat gemaakt de ruimte was beperkt maar het klopte als een zwerende vinger zoals ze dat bij ons zeggen. Afgelopen voorjaar heeft Jos ook nog 18 broedkooien op maat gemaakt in een gedeelte van mijn oude volière, helemaal precies uitgemeten en het klopte op de mm nauwkeurig. Voor iedereen die nog een volière of broedkooien wil laten bouwen is dit een super adres en de prijs is alleszins redelijk. Jos hartelijk dank.
Kees en Elly 19 Mei 2019
Nadat we in 2013 een tuinafzetting voor de katten door Jos haden laten maken hebben we dit voorjaar weer een beroep op Jos gedaan. De opstelling van de panelen hebben we veranderd. We hadden daardoor een kleiner paneel nodig om alles weer passend te krijgen en ook nieuwe overstekken. Deze heeft Jos weer naar volle tevredenheid gemaakt. Dankjewel Jos, voor alweer een prima service en tiptop maatwerk!
Sylvia Bos 11 April 2019
De kooien die Jos voor ons heeft gebouwd zijn top! Jos denkt mee en komt met suggesties en ideeën waar je zelf niet aan denkt. Zoals bv wielen die je vloer niet beschadigen. Echt een aanrader!
MJ Riemersma 27 Januari 2019
Gister hebben wij onze ara kooi mogen halen, wat een gastvrijheid! Een eerlijk en fijn advies gehad van Jos! Kooi is super op maat en past exact!! Op naar veel woon plezier voor onze ara’s! Bedankt Jos! Hopelijk tot snel!
Gerwil 03 Juni 2018
Ik had een extra paneel nodig om de voliere dubbel zo groot te maken. Jos heeft deze keurig en snel volgens afspraak tegen een nette prijs gemaakt. mijn vogels genieten nu van 2x zoveel ruimte ben er superblij mee..vakwerk!!
Henric Helmersson 21 April 2018
Thank you so much Jos! It was worth travel from Sweden to buy aviary panels from you. You make the most professional panels i have seen in my live. Perfect fit, perfect stretch in the net, and most of all - Wonderful support!! If a potential buyer read this and search for aviary panels, you should buy from volierebouwgelderland.nl. You will not find better quality! Best Regards, Henric Helmersson Huskvarna, Sweden
Jacquelien Smit 13 Januari 2018
Jos heeft onze afzetting voor het balkon voor onze katten perfect gemaakt , alles klopte en t zag er tip top uit , net stukje werk . Wij zijn er erg blij mee .
Arjen van Zon 26 Oktober 2017
Naar eigen ontwerp een voliere laten bouwen die exact moest aansluiten op bestaande bouw. Alles tot op de millimeter uitgerekend en Jos heeft alles perfect gemaakt en netjes opgeleverd. Zeer tevreden met het eindresultaat, de service en gastvrijheid! Een grote aanbeveling aan iedereen!!
Reinder Davids 06 September 2017
vorige week onze kattenren opgehaald en geplaatst. Alles past perfect en ziet er mooi uit. Goede service als er iets niet goed is en prima opgelost
Familie Liefrink 17 Juni 2017
Hallo Jos, Onze wensen vertaald in een zeer mooi voliere. Alles klopte zowel binnen als buiten. Wij genieten nu van de vogels.Bedankt. THEA EN PETER
Ryanne 05 Mei 2017
Afgelopen zaterdag heb ik mijn nieuwe chinchillakooi bij Jos opgehaald. Hij is echt precies zo geworden als ik had gehoopt! Van tevoren veel contact via mail en telefoon gehad om mijn wensen te bespreken en mijn aangeleverde bouwtekening door te nemen. Jos dacht goed mee over verbeterpunten en mogelijkheden waar ik nog niet aan gedacht had. Super tevreden over de service en het eindresultaat!
Hay Driessen 29 Maart 2017
Hoi Jos, ik heb nu 4 jaar jou voliere, ik ben er nog steeds super blij mee! Volgende week gaan de vogels weer naar buiten en kan ik weer heerlijk genieten! Bedankt!
Marianne en Andre 03 December 2016
Hallo Jos, Dank je wel voor de snelle levering. Ook namens de honden, die nu veilig in de auto zitten. Geweldig dat deze box op maat gemaakt kon worden. We hopen en denken er als actieve hondensporters jaren plezier van te hebben. Top!!
Joost Rosendaal 07 September 2016
Beste Jos, Bedankt voor de snelle service. Wij wouden de voliere uitbouwen en dat is de zelfde dag nog vakkundig geregeld. Nogmaals bedankt en wij zijn er super blij mee.Fam. Rosendaal
Richard Theuns 18 April 2016
Roosters voor vijverafdekking via e-mail en telefonisch overleg besteld. Was duidelijk verhaal voor Jos, en geen problemen ondervonden. Het zou een week of 5 duren, maar na 2 weken stond alles al klaar, had Jos "even" tussendoor meegepakt. Afspraak gemaakt om e.e.a. op te halen (ritje van 2 uur), paste net in de auto. Het was bijzonder hachelijk naar huis rijden, maar eenmaal thuis aangekomen, de roosters geplaatst en dat ziet er dan supergoed uit, uitsparing waterval helemaal top, en de roosters passen perfect.Wat een stukje vakwerk !!!
Riezz 06 April 2016
Beste Jos, Ik ben echt mega blij met de geweldige rattenkooi die je voor me gebouwd hebt .Eindelijk een kooi die aan al mijn wensen voldoet en nog belangrijker in de beste materialen en mooi afgewerkt.1000X dank voor je vakwerk.Hartelijke groet uit ZeelandRattery Riezz en Ratzz
Henk 06 December 2015
Ik woon op het Indonesische eiland Lombok, en mijn plan was om aluminium volieres te bouwen. Ik heb via internet contact gezocht met Jos, en hem mijn plan voorgelegd. Afgelopen juni was ik in Nederland, en ben ik bij Jos in Doetinchem op bezoek geweest om materialen te bestellen. Hij heeft mij zeer goede informatie en suggesties gegeven voor het te bouwen project. Met koffers vol popnagels, verbindingstukken, boorschroeven, voederplateau's etc. zijn wij naar Lombok vertrokken. Ook mede dankzij familie en vrienden die genegen waren materialen in hun koffers mee te nemen voor ons naar Lombok. Aangezien het gereedschap alhier van zo matige kwaliteit is, heb ik toch nog wat aanpassingen moeten doen. Zodoende moest ik overgaan van popnagels naar boorschroeven. Na wekenlang zweten en zwoegen en met een bouwstop van 2 weken omdat er geen aluminium meer voorradig was, en mede namens Jos die ik tussendoor nog wel om raad hebt gevraagd zijn de volieres dan toch een succes geworden. De eerste lovebirds genieten al van hun nieuwe onderkomen, en de andere grote parkieten en lorries zijn op bestelling. Ik kan iedereen Jos van harte aanbevelen betreffende volierebouw, hij is niet alleen zakelijk bezig, hij is een persoon die er plezier in heeft om je te helpen. Hij is vakkundig en denkt goed mee met de klant.
Rick Diepenbroek 04 November 2015
ik heb een jaar geleden een boerderij op schaal gebouwd toen dit klaar was heb ik Jos gevraagd om een vitrine te bouwen voor deze boerderij.nadat ik de maten had door gegeven heeft Jos een mooi plan gemaakt en uitgevoerd.Jos heeft een Prachtig stukje werk afgeleverd!
Anoeska Datema-Spruit 24 Juli 2015
Eerst via Internet een honden kamerkennel besteld. Deze is nooit geleverd. Toen vond ik deze site. Jos heeft met spoed een kamerkennel gemaakt en zo onze vakantie gered. Prachtig zal binnenkort foto plaatsen
Aart van uden 19 Juli 2015
hallo jos mijn voliere staat al en de vogels zitten er al in ze vermaken zich goed , jedereen is onder de indruk van de kwaliteit gr. aart
Marie-Louise 11 Juli 2015
Hoi Jos, Bedankt voor het maken van onze mooie vogelvolieres. Onze vogels voelen zich er prima in en vinden het heerlijk. Fijn dat alles mogelijk is naar eigen wens en bedankt voor het meedenken!!!
Herbert 29 Mei 2015
Jos heeft voor ons prachtige antraciet aluminium panelen gemaakt met zwart gaas...super voor de doorkijk want deze panelen zijn gemonteerd onder onze eiken overkapping waardoor dit een prachtige kattenren is geworden....Jos heeft ons goed advies gegeven en meegedacht want wat wij wilden was niet makkelijk...top gedaanVolgende stap misschien wel de ingetreden om de boel winddicht te maken Jos bedankt en tot de volgende keer
Carla 10 Mei 2015
Vorige week de ren onderdelen opgehaald en afgelopen dinsdag in elkaar gezet. Wat een mooie ren is het, prijs/kwaliteit perfect, jos die met alles meedenkt en alles maakt zoals je het hebben wil. Jos dank je wel, ik zal je zeker aanraden. heb de link al op de siberensite gezet en op katvriendelijk je tuin inrichten.hartelijke groet, carla en boudewijn
Rene 01 April 2015
Hoi Jos, bedankt voor het maken van de dubbele transport Bench voor in de auto.Zeer mooi en erg stevig. Mooi afgewerkt. Perfect resultaat.De labradors zitten nu vellig.Gr Rene en Liesbeth.
Michiel 22 Maart 2015
Door Jos een dubbele hondenbench op maat laten maken in onze kampeerbus. Samen met hem de mogelijkheden bekeken en tot een perfect resultaat gekomen. Zeer tevreden en snel gerealiseerd. En het is ook nog eens een aardige kerel. Wat wil je nog meer!
Frank en Monique 15 Maart 2015
Hallo Jos We zijn erg blij met de ren voor de katten. We konden hem makkelijk plaatsen ...En onze beestjes kunnen nu heerlijk buiten genieten...Erg blij mee...Bedankt voor de mooie ren die je op maat hebt gemaakt. Groetjes vanuit Haarlem...:-))
Harry 20 Februari 2015
Super tevreden over de bestelling en aflevering van de benodigheden. Alles netjes apart verpakt zodat er geen beschadigingen kunnen ontstaan. Zeker een aanrader!
Ronald en Josine 25 Januari 2015
Vorig jaar een aantal kattenren panelen laten maken, met het idee de ren later te kunnen uitbreiden. Dit met Jos besproken en verschillende ideeën uitgewisseld. Recent hebben wij de ren uitgebreid, de oude ren demonteren was geen probleem. De afmeting van het laatste paneel kwam niet helemaal goed uit, na telefonisch contact met Jos heeft hij de zelfde middag een paneel aangepast en een extra paneel gemaakt zodat alles passend was. De katten zijn super blij met hun grote buitenverblijf! We krijgen regelmatig complimenten dat de ren er zo strak en netjes uit ziet! Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met Volierebouw Gelderland.
Rene en elke 26 December 2014
jos heeft voor ons weer schitternde kweekkooien gemaakt op maat die precies passen bij de andere kweekkooien de sevice was weer perfeckt .
Rene en elke 24 December 2014
Vandaag de kweekkooien opgehaald is weer super gemaakt Door jos alles precies op maat gewoon perfect
Toon 24 December 2014
Super elementen geleverd voor de voliere. Alles strak en nauwkeurig gemaakt. Het is een geheel geworden. Goed overleg en alles kan voorzien van deskundig advies. Ziet er gewoon schitterend uit.
Ilona van Rijnsoever 11 December 2014
Sinds een kleine 3 weken in het bezit van een schitterende voliere!! Wij, maar vooral de diertjes, zijn er super gelukkig mee. Het is heerlijk makkelijk schoonmaken en geeft weinig rotzooi. Daarbij past de kooi exact tot de centimeter toe op zijn opgemeten plekje en ziet de kooi er gewoon schitterend uit. Kaarsrechte deurtjes en bakken mooi gelijk. Ziet er gewoon strak uit! Service vooraf was top en contact verliep ook soepel. Zeker aan te raden hier een voliere te laten maken dus!
Michiel 19 November 2014
Dit najaar een volieres laten bouwen door Jos. Kwaliteit is echt top. En er wordt meegedacht. Ben erg blij met het advies om de volieres 2.5mtr hoog te maken ipv. 2mtr. VoliereBouw Gelderland is voor mij een echte aanrader.
Karel 11 November 2014
Jos, ik wil je nog even laten weten, dat ik zeer tevreden ben over de kooi.De kwaliteit van de kooi, en het vakmanschap en de creativiteit van Michel zijn uitstekend.Als iemand mij naar een goed adres vraagt voor kooien zal ik jullie zeker aanbevelen.
Raymond Jonker 02 September 2014
Jos, nogmaals bedankt voor het maken de prachtige voliere. Hij staat inmiddels en ben er zeer content mee. Super service! Groeten Raymond
Fred 02 Augustus 2014
Niet alleen het juiste adres voor volierebouw, maar ook zeer zeker aan te raden voor alle benodigdheden voor het bouwen van een stelling voor terraria. In mijn geval ging het om een kikkerstelling met kweekbakken voor tropische kikkertjes. Alle materialen waren op de millimeter nauwkeurig gezaagd, keurig netjes afgewerkt en verpakt. En niet te vergeten, er wordt met je meegedacht! Een echte aanrader!
Hans Kleinlangenhorst 15 Juni 2014
Jos bedankt voor de mooie kooien het ziet er perfect uit hoor. Je levert perfect werk af en precies zoals de klant het wil ben er blij mee bedankt Jos.
Remon Bosveld 06 Juni 2014
Jos, Dank je wel voor het maken van 2 roosters voor in de kooi voor ons Coco Bosveld ,,, Ze passen perfect...Dus mensen als je wat nodig hebt voor een voliere of je laat er een bouwen ga dan naar Volierebouw gelderland ...Erg goed en niet duur...
Jeroen 03 Juni 2014
Beste Jos, 2 weken geleden hebben wij de autokooi voor onze 2 Duitse Herders bij je opgehaald. Voor ons ben je een specialist die goed naar zijn klanten luistert en kwaliteit levert. Daarnaast ben je oprecht en goud eerlijk, dat is waarom wij jou van harte aanbevelen. Op onze hondenschool Back 2 Dog Basic promoten wij ook jouw werk. bedankt Lidia en Jeroen
Rene Koerhuis 30 Mei 2014
Beste Jos, Enige tijd geleden kwam ik op het idee om grasparkieten te gaan houden. Ik heb je een tekening gestuurd van de volieres. Geen standaardbouw, maar een precisieklus met ongewone afmetingen. Jij ging de uitdaging aan. En: het eindresultaat mag er zijn. De volieres staan. Precies hoe ik het voor ogen had. Een groot compliment voor de geleverde binnen en buitenvolieres. Je hebt perfect werk afgeleverd en goed advies gegeven tijdens de bouw tegen een schappelijke prijs. De parkieten en ik genieten nu iedere dag. Bedankt.
Joyce Meijer 27 Maart 2014
Jos Klein Kranenburg: een prima man om bij te kopen.Je krijgt echt waar voor je geld. Tja...... Geld....... Prijs..... Tegenwoordig wil iedereen voor een dubbeltje op de eerste rang zitten.... Echter, kwalitatief hoogwaardige produkten koop je niet voor dat dubbeltje. Dus ook niet de volieres en kooien van Jos. Jos levert wat je met hem afspreekt. Hij maakt het uiterst precies en degelijk en hij verwerkt goed materiaal. En daar mag best een passend prijskaartje aanhangen. Jos, bedankt ! !
Daisy van der Maat-Verwijs 02 Maart 2014
Vandaag de kooi voor onze grijze roodstaart opgehaald. Hij is erg mooi geworden en overal is aan gedacht! Zoals de onderkast, het makkelijke systeem voor de voerbakjes de handige deuren, dubbele deur, makkelijk schoon te maken en de rotzooi die niet naast je kooi kan vallen. Helemaal top wij zijn er erg blij mee!
Andre Ganzevles 02 Februari 2014
Graag wil ik u complimenteren met het vlot beantwoorden van de email.Uw site eens goed bekeken en moet zeggen dat het er mooi verzorgt uitziet. Het vlot handelen denk ik dat uw klanten zeer tevreden zijn en dat een voorbeeld voor vele zijn. Het bewijst maar weer dat service voor op staat.Heel veel succes met uw bedrijf gewenst.
Hanneke Verwijs de Lamboy 01 Februari 2014
Wij hebben vandaag onze nieuwe kooi voor onze grijze roodstaart opgehaald. Hij was nog veel mooier dan we ons hadden voorgesteld.Hij lijkt me ook heel makkelijk schoon te maken omdat alles los kan en er twee grote deuren in zitten zodat ik de hele kooi in kan. We hebben er een kast onder laten maken met twee deurtjes waar ik zijn voer en houtsnippers in kan bewaren en het voer van onze andere huisdieren. En hij staat heel mooi. Nogmaals helemaal blij en super goede service zeer zeker het aanraden waard.
Marthijn 31 Januari 2014
hallo, wij hebben een voliere laten maken door jos voor onze vader z'n 50everjaardag. we hadden hem van hout en nu van aluminium. ziet er super straken netjes uit. de loze ruimte aan de andere kant van ons nachthok hebben wemooi kunnen vullen door een een kooi voor papegaaien. hier zitten nujardine's in wie jos heeft geregeld. Voor dit alles willen we je super graag bedanken! groetjes de trotse eigenaren!
Annette Leusink 15 Januari 2014
Hallo Jos, nu meerdere weken de nieuwe kooi gebruikt en fantastisch! Ik en de vogels zijn er blij mee. Het was even wat anders namelijk voor tropische vogels maar het samen denken heeft zijn vruchten afgeworpen hoor, bedankt!
Veronique 14 Januari 2014
Zaterdag bij jos geweest. Ruim meedekend persoon... helemaal top! Gisteren de voilere opgehaald. Binnen 2 uurtjes stond hij en de vogels er gelijk in kunnen doen. Helemaal top. Van de zomer komen weer terug voor nogmaals 3 meter. We hebben nu al een plaatje maar dan helemaal! Bedankt jos gr veronique en eddy
Kelly Fens 31 December 2013
We hebben een kooi laten maken door Jos voor onze grijze roodstaart. Echt een super service en wat een vriendelijke man! De kooi is echt super mooi geworden en krijgen er alleen maar positieve reacties op! Ideaal om zo een kooi op maat te laten maken. Voor onze toekomstige tweede papegaai laten we ook zeker Jos weer de kooi maken! Zeer tevreden klanten dus. Groetjes Kelly
Claudia 30 December 2013
Offerte konijnenhok binnen 1 dag binnen, scherpe prijs, goed en professioneel advies gekregen, hok binnen 1 week klaar! En resultaat: super mooi hok en een heel blij konijn!! Super bedankt!
Gerrit smits 21 December 2013
netjes autokooi gemaakt goed ontvangen en fijn meegedacht erg mooi geworden bedankt
Ellen 09 December 2013
Bedankt Jos voor de prachtige kooien die je voor ons gemaakt hebt.Goede service,opmaat gemaakt,na eigen wens,geweldige afwerking die je bij de meesten kooienbouwers niet zo ziet. Super.Hier voor hartelijk dank.Groeten Comb.Ellen Bosgraaf
Frank 24 November 2013
Hallo Jos. Ik ben heel tevreden met de gaaspanelen die je voor me hebt gemaakt. Ze zijn perfect afgewerkt! Bedankt voor het goede advies en de snelle levering! Groeten, Frank
Erwin van cittert 24 November 2013
Hoi jos nog bedankt voor het maken van mijn panelen het is super geworden groeten erwin (zutphen)
Kirsten 19 November 2013
Hallo Jos, we zijn superblij met de mooie rattenkooi die je voor ons gemaakt hebt. Jij was de enige die direct contact met ons opnam na onze aanvraag voor de offerte. Je gaf ons goede raad en adviezen. Jos superbedankt voor de kooi. Groetjes Kirsten.
Gepke Peters 03 November 2013
Ik stond voor de keuze of een rattenkooi uit de winkel of er een laten maken. Via ratten sites en via google ben ik bij Jos terecht gekomen. Op de site stond de kooi die ik wilde maar dan in andere maten. Omdat het niet ver van ons is,zijn we even langs gegaan en in overleg een mooie kooi ontworpen. Gister konden we de kooi ophalen. Hij is perfect! Precies zoals afgesproken, zeer netjes afgewerkt en ik ben er dan ook onwijs blij mee!! Ik ben blij dat ik niet voor een kooi uit de winkel heb gekozen, deze kooi mag misschien wat duurder zijn maar dat is het dubbel en dwars waard! Jos dank je wel voor het meedenken, de goede service en de snelle levering! Groetjes Gepke
Suzan 30 Oktober 2013
hey jos bedankt voor de super mooie ratten kooi en de snelle levering en het meedenken !!!! wat een vakwerk !!! ben er helemaal blij mee en de ratten ook !!!!grtjes suzan
Gierard 28 Oktober 2013
Lekker bezig Jos
Svetlana Hoogland 25 Oktober 2013
Goedenavond, Zou ik de prijzen van knaagdierkooien 1,4, 7
Rene en elke massen 25 Oktober 2013
Hallo Jos wat heb je er een mooie site van gemaakt Gr. Rene
Wim -Belgie 13 Oktober 2013
Dag Jos, bedankt voor je keurig maatwerk. Een correctie en eerlijke afhandeling. Alles volgens de afspraken. Prachtige kweekboxen. Een tevreden klant. Groeten, Wim
Kees en Elly 06 Oktober 2013
Hallo Jos, een beetje een late reactie maar o, wat zijn de poezen een wij blij met de door jou gemaakte panelen met overstek. Nu kunnen onze rakkers veilig buiten, een hele rust. Complimenten voor het maat- en vakwerk en de supersnelle levering! Groeten van Kees, Elly en natuurlijk van Nickey en Mo!
Mohamed 28 September 2013
Dag Jos, Vandaag hebben jij en Michel keihard gewerkt!Het resultaat mag er wezen. De werkzaamheden: een bestaande terrasoverkapping netjes aan de zijkanten en de voorkant dicht gemaakt. We zijn er supper blij mee! Groetjes,Fam. Uahhoudi
Nol en Naazmoen 28 September 2013
Jos en Michel , jullie hebben ons een stuk gelukkiger gemaakt. Jullie vakmanschap , invoelend vermogen ennauwkeurigheid zijn ongeevenaard. Ook bedankt namensonze vogels. Zij genieten net als wij iedere dag van julliewerk.
G Kempers 23 September 2013
Hallo Jos, Bedankt voor de zeer snelle levering van de voorzetramen, passen perfect en ziet er topuit !!
Klaas en Bianca 23 September 2013
Hallo Jos hartelijk bedankt voor het plaatsen van een mooie kattenren. Eerst met een kleine overkapping en nu helemaal dichtgemaakt. alles is bespreekbaar op dit gebied en u denkt mee. Natuurlijk willen we ook Michel en Ruben bedanken. Onze katten zullen er veel plezier van hebben. Wij zullen u aanbevelen bij al onze kattenfokkers en vrienden Groeten Klaas en Bianca Cattery Oeteshenije Didam Blauwe Russen en Nebelungeni
Yvonne 22 September 2013
Hoi Jos, Ik heb gisteren mijn kooi opgehaald en hij is super mooi geworden! Bedankt!Mijn chinchilla's hebben nu alle ruimte om te klimmen en ze zijn er heel blij mee. Groetjes Yvonne uit Assen Groetjes
Mariette 18 September 2013
Hallo Jos, De voliere is prachtig en de vogels zijn nu aardig gewend. Heerlijk de ruimte en kunnen lekker klimmen en schommelen.Heb nu 1 helft in gebruik, en we wachten op de nieuwe vogel die aan de andere kant komt.Hartelijk dank voor het meedenken en de snelle levering! Groetjes Mariette
Maja verbruggen 04 Juni 2013
Hoi Jos De flats staan inmiddels op hun plaats en ben er super blij mee. Nog even de laatste horren in orde maken en dan is het klaar. Zal je foto via mail sturen. Bedankt voor al je goeie tips en snelle levering. Heb al veel complimenten gekregen hoe de nijnen er nu bij zitten. Groetjes maja verbruggen
Rolf Olijve 12 Mei 2013
Beste Jos, wij zijn zeer in ons sas met de door jou op maat gemaakte kattenren. Wat ik fijn, dat je meedacht over de mogelijkheden.Onze kat zal er vast en zeker haar plekje vinden. Super! Een tevreden groet van Rolf, Maja en Stijn
Bram 07 April 2013
Hee Jos! Mijn complimenten voor het maken van de auto bench! Met de juiste materialen.Is echt heel mooi geworden en de hond heeft prima ruimte en ligt er heel rustig in. Ik heb al veel complimenten van mensen gehad. Ik zou het iedereen aanbevelen. Mooie goede bench die gemakkelijk er uit gehaald kan worden en goed schoon kan worden gemaakt. Nogmaals bedankt voor het maken voor deze mooie bench!
Harry Dieker 18 Maart 2013
Hallo Jos, Ik ben supertevreden met de door jou gemaakte volierepanelen. Ziet er geweldig uit. Bedankt. Harry
Frits 20 Januari 2013
Deel 2:Ben bijzonder trots op wat jullie hebben gemaakt en geplaatst, het was ook heel plezierig om jullie bij mij op het erf te hebben. Jos en Michel het is super wat er nu staat bedankt. Groeten Ria en Frits
Frits 20 Januari 2013
Hallo Jos, zat 19 jan heeft Michel de laatste hand gelegd aan de voliere. Het mega project van 10 bij 5 incl nacht hok. heb het samen met jou besproken hoe het zou worden, ben bijzonder blij met jou meedenken en begeleiding, jullie hebben overal een oplossing voor en niets is onmogelijk, jullie hebben het helemaal weer van gronds af weer op gebouwd en met een ongelooflijke precisie.
Andre Klaassen 21 December 2012
Hoi Jos, Nogmaals bedankt voor het super nette maatwerk wat is geleverd !Ik zal je bij iedereen aanraden. De harmonicadeur was ,wat spullen bestellen betreft, nog het alller spannnendste van alles! Heb inmiddels wat vluchten vol zitten met australische parkieten. Plaats je de voliere nog op je eigen site Jos? Groeten en beste wensen voor2013! Andre Klaassen
Rene ene elke massen 09 December 2012
hallo jos bij deze wil ik je even bedanken voor de geweldige kooien en nachthokken die jij gemaakt hebt en natuurlijk voor je adviesen en ontwerp die je voor ons gemaakt hebt ik wil michel ook bedanken voor het monteren van de kooien het is gewoon super geworden waar wij super blij mee zijn. heel erg bedankt rene en elke massen
Richard 15 Juli 2012
hallo jos, de kooien staan op hun plaats, ziet er goed uit, zeer tevreden… goede reactie's op gehad.. bedanktvr.gr richard [Duiven]
Franka 03 Juni 2012
Hoi Jos en natuurlijk ook Michel. Het heeft even geduurd voordat ik een reactie op je website heb gezet. Maar wij vinden de kooi helemaal geweldig. De vogels hebben het in de winter absoluut niet koud gehad. En nu zitten ze tijdens een regenbui een heerlijke douche te nemen. Jullie zijn allebei vakmannen. Groetjes, Walter en Franka
Inge 01 April 2012
Hallo, Jos heeft voor mij een prachtige kooi gemaakt. Ruim 3 bij 3 meter. Met een deur naar de rest van de tuin. Nu mag mijn kleine kat naar buiten en wij kunnen er nog ruim inzitten. Ingericht met tafel en stoelen. Echt super!! Kan het echt iedereen aanraden die naar zo iets op zoek is. Groetjes Inge
Jacqueline Jansen 19 Februari 2012
Hi Jos, ik zag net dat we al zoveel mensen naar je toe hebben gestuurd en ikzelf nog niets hier heb geschreven...moet niet kunnen haha. Nee je krijg gewoon waar voor je geld. Een goede afwerking en een goede vakman. Anders zouden we niet weer bij je komen haha... Groetjes Jacqueline en Willem
Tjitske 12 Februari 2012
Hey Jos Ik ben zeer tevreden met mijn ratten kooi & mijn ratten denk ook !!!En ik kan nu overal goed bij om alles goed schoon te maken en alles op te hangen . En hij is ook nog eens mooi om te zien en dat is ook wel veel waard in de kamer !Ik zal je ook aan iedereen aanbevelen als ze een nieuwe kooi willen kopen . Nog bedankt he voor zon mooie en makkelijke kooi Groetjes Tjitske
Piet hoogerwaard 14 December 2011
een link voor u www.roodvleugelparkieten.nl groeten piet hoogerwaard
Arno Hellemons 19 September 2011
Hallo Jos, Bedankt voor de geweldige binnenvoliere, de Grijze en de Meyers hebben nu eindelijk de ruimte die ik ze wilde geven. Ga zo door met al het goede en nette werk wat je levert.Ik kom zeker weer bij je terug. Groet Arno
Heleen 07 September 2011
Hallo, Sinds zondag ben ik in het bezig van een prachtige (door Jos gemaakte) alukooi. Vandaag heb ik 'm eindelijk in kunnen richten en de diertjes zijn er ook heel erg blij mee ^_^ Als mensen opzoek zijn naar een alukooi/voliere zal ik jou zeker aanraden! Nogmaals bedankt! Groetjes
Emiel Godschalk 23 Juli 2011
Hoi Jos, De buitenvoliere en het binnenverblijf zijn na vandaag klaar en het is allemaal super geworden. Bedankt voor het meedenken en het precies maken wat er is afgesproken! Zal je de foto's even mailen, hopelijk zet je ze wel even op je site, zodat meerdere mensen kunnen zien wat voor moois je maakt! Vooral de antraciete kleur was echt een goede beslissing, staat erg mooi in onze strakke tuin. Spreek je weer. Gr. Emiel
Suzanne 21 Juli 2011
Hoi Jos! Heel erg bedankt dat je zo snel al tijd had om me te helpen met het op maat gemaakte paneel. Het past precies en het ziet eruit alsof het bij de kooi hoort. Het werkt perfect, en alle vogels zitten nu lekker bij elkaar in de kooi! Ben er helemaal blij mee!!! Groetjes Suzanne!
Hein Janssen 25 Juni 2011
Hallo Jos, mijn voliere is helemaal klaar, het ziet er perfect uit. De voliere paste perfect in elkaar, we hebben helemaal niks hoeven aan te passen. (echt vakmanschap). Wij raden iedereen aan om bij jouw een voliere te laten maken. Jos bedankt. Groeten uit Afferden L, Hein Janssen.
Gonny Pieters 23 Mei 2011
Het is echt kwaliteit wat is geleverd, en helemaal naar onze wensen en maten. Alles was bespreekbaar, en goed meegedacht en adviezen gegeven.Helemaal TOP! Bedankt. Groeten Elly & Gonny (Nieuwegein)
Marjolein 30 Maart 2011
Beste Jos, Wat een werk is dat, een kooi in elkaar zetten zeg. Maar onze degoes zijn er blij mee. We hebben er ong 2 weken over gedaan, doordeweeks 2 uur per dag en in het weekend ong 5 uur. Maar het resultaat mag er zeker zijn. Ik zal je de foto mailen. Groetjes Marjolein en Erwin
Jeffrey 21 Maart 2011
Hoi Jos, Het is een super voliere geworden mooier dan ik me ooit voor kon stellen. Het fijne vind ik dat je bij jou tot op het laatste moment keuzes kan doorgeven en aanpassingen. Echt ALLES! is bij jou mogelijk.Hartstikke bedankt en je hoort nog wel van mij!!!! Jeffrey
Hareco dier en vriend 11 Februari 2011
Je maakt prachtige kooien! Ik zal je site onthouden en er klanten naar verwijzen als ze een volliere zoeken. Zelf kweek ik met verschillende papegaaien, maar met name in de grijze roodstaart papegaai. Daarnaast ben ik eigenaar van Paepegaai en dierenspeciaalzaak Hareco dier en vriend.
Fam. Diepenbroek 05 Februari 2011
we willen je danken voor de mooie voliere en de zeer goede service die je ons hebt gegeven, het ziet er perfect uit en is goed uitgevoerd volgens de afspraak als ik er nog een nodig heb dan kom ik zeker terug .gr Rene en Wim Diepenbroek
Jos 09 Oktober 2010
Hallo fam.Freriks, Fijn om te horen dat de kooi naar jullie wensen is. Ik zie graag de foto tegemoet. groeten,Jos
Freriks 09 Oktober 2010
he jos even een berichtje uit dieren de kooi voor de grondeekhoorns is erg mooi geworden zal binnekort een foto sturen heb binnenkort een nieuwe bestelling voor je gr uit dieren
Jeroen 05 September 2010
Hallo Jos, De voiliere staat, en het is prachtig geworden! Het paste allemaal precies en het is exact zo geworden zoals we hadden gehoopt.Ook de grijze panelen aan de achterzijde zijn helemaal super!Dank je wel (ook namens onze vogels) voor de supersnelle levering en het meedenken.Groetjes Jeroen en Maaike
Arianne van Binsbergen 05 September 2010
Hoi Jos, de aluminium kooi staat en ik ben er erg tevreden mee! Ik krijg ook leuke reacties van andere mensen. De afmetingen zijn op de millimeter nauwkeurig, hierdoor past de kooi perfect op de plek. Alles is echt hartstikke mooi afgewerkt, en ik vond het erg fijn dat je mee dacht om de kooi zo goed mogelijk te maken. Mijn ratten zijn je dankbaar. Groetjes,Arianne
Arien en Mirjam van Leusden 23 Augustus 2010
Hallo Jos,De voliere staat en ziet er echt geweldig uit. Alles past op de millimeter nauwkeurig, echt vakwerk! Ik moet er zelf nog een afdakje boven maken. Over de service zijn we ook meer dan tevreden. Je bent eenn van de weinige die met de klant meedenkt, zonder het belang van de vogel uit het oog te verliezen. Kortom, we zijn meer dan tevreden en zullen de weg naar Doetinchem weten te vinden zodra we gaan uitbreiden. Jos bedankt !
Jaap&Tini en Jip&Janneke 12 Juli 2010
Hallo Jos en familie, Na jullie bezichtiging bij ons thuis om het resultaat van de opbouw van de kattensluis en de kattenvoliere te zien, straalden we eigenlijk allemaal van het resultaat. Zowel de katten als wij zelf zijn er dolgelukkig mee. Het past en staat perfect in onze tuin. We krijgen veel complimenten en zullen je zeker aanbevelen. Veel succes verder en de foto's komen er aan. Groetjes Jaap & Tini
Henriette en Marjolein Bouwmans 14 April 2010
Beste Jos,Afgelopen maandag is onze nieuwe voliere opgebouwd en het ziet er werkelijk fantastisch uit. De vogels zijn gelukkig met hun nieuwe onderkomen en wij genieten daar weer van. We zijn zeer tevreden over de prettige samenwerking en het meedenken van jouw kant. Heel erg bedankt!!!Mochten we nog eens een kooi nodig hebben dan zie je ons zeker terug!MvgHenriette en MarjoleinNootdorp
Jan van Pijkeren 05 April 2010
Hallo Jos, Ik heb de kippenren af en het ziet er prachtig uit. Alles past precies en is prima afgewerkt. Bedankt voor de goede service, zodra alles buiten is aangelgd sturen we je de foto's. Groeten Jan
S. van Doorn 14 Maart 2010
Beste Jos, de kooi die je voor me gemaakt hebt, is in één woord: perfect! Ik wil je bedanken voor de mooie, praktische kooi en je goede tips tijdens de ontwerpfase. Hartelijke groeten, S. van Doorn
Paul Geurtz 07 Maart 2010
Hallo Jos, De voliere die u gemaakt hebt, voor iemand uit Eindhoven zieter zeer netjes en afgewerkt uit, mijn complimenten daarvoor. We krijgen veel de vraag of we ook voliere's bouwen, wat weniet doen, dus zal u dan ook zeker aanbevelen. Met vriendelijke groet,Paul
Thomas 21 Januari 2010
Jos, bedankt voor de snelle service en technische steun en informatie. Het is echt een super kooi geworden. Groeten Thomas
M.arendsen 28 September 2009
hallo jos nog bedankt voor het maken van mijn geweldige voliere. alles past op de millimeter nauwkeurig en alles netjes afgewerkt en ben er zeer tevreden mee. echt top gemaakt. gr marc
Yilmaz 18 Augustus 2009
Hallo Jos,Ik heb mn voliere eindelijk helemaal klaar staan en de eindresultaat is echt fantastisch precies hoe ik hem wilde hebben alles klopt gewoon en de ara is er ook heel erg blij mee :) Bedankt voor de goede service je zal zeker nog van ons horen. Groeten, Yilmaz
Paul Langen 07 Juni 2009
Hoi Jos. Ik was aan het neuzen bij vogelarena en zag daar jouw site met mijn voliere ook er op staan. Erg mooie site jos, en eens niet zo rommelig als je ze vaker ziet. Ik heb je trouwens weer eens nodig! Groeten, Paul uit Swalmen.
Jos 13 Mei 2009
Hallo Berrie, dank je wel voor je complimenten. Hoe gaat het jou met het bouwen? Groeten,Jos
Berrie 06 Mei 2009
hallo jos ik zie dat je een website heb en ik moet zegge hij ziet er ook goed en mooi uit. ik had hem al een gezien maar er is er niet van gekomen om je te feliciteren met je site bij deze dan en veel sucses met je site groetjes berrie te eindhoven
Jos 12 Februari 2009
Hey Nancy, Fijn dat je tevreden bent over mijn werk. Ik hoop dat de ratjes er nog lang plezier aan mogen beleven! Stuur je mij nog even een mooie foto voor op mijn site? Groeten Jos
Nancy Hoogendoorn 03 Februari 2009
Hey Jos, Nog bedankt voor de GEWELDIGE voliere! Mijn ratjes zijn er super blij mee en ik ook. Ook de afwerking is gewoon perfect. Groetjes Nancy
Jos 08 November 2008
Hallo Hans, Fijn te horen dat je zo tevreden bent! Bedankt voor het vertrouwen en de volgende volieres worden zeker zo mooi! Groeten Jos
Hans Verbrugge 06 November 2008
Gefeliciteerd met je mooie site Jos en nog bedankt voor het plaatsen van twee schitterende door jouw vervaardigde volieres en het goede contact natuurlijk. Er gaan er zeker nog een aantal volgen! Groeten,Hans
Toon meer reviews
Schrijf een bericht

Bedankt,uw bericht is met succes ontvangen.
Wij werken graag uw eigen ontwerp uit om deze vervolgens voor u te vervaardigen.
Contact
 • Gevestigd te
  Doetinchem
 • Telefoon
  +31 (0) 640 201 402
 • E-mailadres
  info@volierebouwgelderland.nl
 • Webshop
  Bekijk webshop
Bedankt, uw bericht is door ons ontvangen. Wij nemen indien nodig zo spoedig mogelijk contact met u op.